Sådan tegner du Mickey Mouse

Lær at tegne Mickey Mouse

- En kvik guide

Efter bedste evne er her en Sådan Tegner Du Mickey Mouse-guide, som skulle gøre det lettere for alle Mickey-freaks derude bag skærmen at tegne Mickey Mouse.

Tegn Mickey's styrestreg. lav derefter en cirkel som skal være hans hoved. Skitser buede akselinier, så hans hoved ser ud som en rund bold.

Tegn ovale øjne opad akselinien. Marker Mickey's næse ved at tegne en buet linie under øjnene, under næselinien tegner du en bred oval næsetip. Under næsen tegner du et "U" som bliver til hans mund.

Mickey's hårgrænse følger øjnenes form. Tegn runde kinder som afslutning på hårgrænsen.

Mickey's øre ligner flade runde cirkler og hver cirkel er ca. halv så stor som hovedet. Ørene er altid flade og fremad rettet selv om han også drejer hovedet.

Mickey's krop er pæreformet. Start med at tegne en ring som underkrop og forbind den med hoved med linier. Som du lige har opdaget har Mickey ingen hals.

Mickey's arme og ben ser ud som om tændstikker. De bliver lidt tykkere ved hånden og fodleddene. Skitser med let hånd ovale cirkler som viser hvor hænder og fødder skal placeres.

Oven på de ovale cirkler tegner du så tre fingre og en tommeltot. tegn en baderingsformet "krave" som markerer hans handsker . Mickey's sko har ligesom hans handsker også en krave.

Mickey's shorts sidder tæt til kroppen, mens buksebenene er brede og løse. Der sidder store ovale knapper både fortil og bagtil på hans shorts. Mickey's hale er ca. lige så lang som kroppen og benene tilsammen.
 

 

 

Links til gode venner og samarbejdspartnere
www.festvognen.dk www.zubardubar.dk www.kontorhandlen.dk www.rejsegilde.nu www.isvognen.dk www.popcornmaskine.dk